

## Supports to Advance Emotional Well-Being in Schools School District Welcome Call Agenda

December 18, 2023

10-11AM PT | 11AM-12PM MT | 12-1PM CT | 1-2PM ET

## **Meeting information:**

Zoom Meeting Link: <a href="https://chronicdisease.zoom.us/j/84541524845?from=addon">https://chronicdisease.zoom.us/j/84541524845?from=addon</a>

## **Meeting Objectives:**

By the end of the meeting, participants will be able to:

- Describe the project: Supports to Advance Emotional Well-Being in Schools Learning Collaborative Cohort.
- Differentiate between the roles of SEA/State and LEA Teams in project implementation.
- Articulate the components of the LEA Assessment

## **Meeting Roadmap:**

1:00 - 1:15 PM ET (15 mins)	Welcome and Introductions  - NACDD  - Partners (Child Trends and Mental Health America)  - Participating States  - Participating School Districts
1:15 - 1:25 PM ET (10 mins)	CDC Project Overview - Priority 2: Emotional Well-Being
1:25 - 1:35 PM ET (10 mins)	SEA/LEA Roles
1:35 - 1:45 PM ET (10 mins)	LEA Assessment
1:45 - 1:55 PM ET (10 mins)	Questions
1:55 - 2:00 PM ET (5 mins)	Wrap Up and Next Steps