

Supports to Advance Emotional Well-Being in Schools State Welcome Call Agenda

October 30, 2023

10-11AM PT | 11AM-12PM MT | 12-1PM CT | 1-2PM ET

Meeting information:

Zoom Meeting Link: https://chronicdisease.zoom.us/j/83590658634

Meeting Objectives:

By the end of the meeting, participants will be able to:

- Describe the project: Supports to Advance Emotional Well-Being in Schools Learning Collaborative Cohort
- Differentiate between the roles of SEAs and LEAs in project implementation

Meeting Roadmap:

1:00 - 1:15 PM ET (15 mins)	Welcome and Introductions - NACDD - Partners (Child Trends and Mental Health America) - Cohort 1 States and LEAs - Cohort 2 State Teams
1:15 - 1:30 PM ET (15 mins)	CDC Project Overview - Priority 2: Emotional Well-Being
1:30 - 1:40 PM ET (10 mins)	SEA/LEA Roles
1:40 - 1:45 PM ET (5 mins)	Discuss LEA Selection
1:45 – 1:55 PM ET (10 mins)	Questions
1:55 - 2:00 PM ET (5 mins)	Wrap Up and Next Steps