

Supports to Advance Emotional Well-Being in Schools Welcome Call with States Agenda

October 28, 2022 12:00 p.m. – 1:00 p.m. ET

Meeting information:

Join Zoom Meeting: https://chronicdisease.zoom.us/j/4303121251

Meeting ID: 430 312 1251Join by phone: 1-669-444-9171

Meeting Roadmap:

12:00 - 12:10 p.m. (10 mins)	Welcome, Introductions, and Housekeeping - NACDD - Partners (Child Trends and Mental Health America) - State teams
12:10 - 12:15 p.m. (5 mins)	Overview of CDC funding, Priority 2: Emotional Well-Being
12:15 - 12:35 p.m. (20 mins)	Review SEA/state team roles and LEA/local team roles – To include discussion about anticipated timeline
12:35 - 12:45 p.m. (10 mins)	Discuss LEA selection guidance - Criteria - Funding
12:45 - 12:55 p.m. (10 mins)	Questions
12:55 - 1:00 p.m. (5 mins)	Next Steps